JTB en ECE sluiten zich aan bij Censo

JTB en ECE sluiten zich aan bij Censo

Waarom ECE?

21 maart 2023 Censo, JTB Meettechniek en ECE maken vandaag bekend dat JTB en ECE zich aansluiten bij de ‘Censo familie’, een groep van bedrijven die klanten in de zakelijke markt ontzorgt in energiebeheer en CO2-reductie.

JTB, specialist in plaatsing en inspectie van meetinstallaties en duurzame energie oplossingen, en ECE, dat klanten helpt bij al hun energiezaken, blijven zelfstandig opereren in de markt onder eigen merknamen en blijven gevestigd in Almelo. Jack ten Bolscher en Thomas Slomp die samen de leiding hebben over de twee bedrijven, gaan door als directie van JTB en ECE.

Thomas Slomp, directeur JTB en ECE: “De afgelopen jaren hebben wij gebouwd aan een succesvolle organisatie die klaar is voor de volgende fase van groei en ontwikkeling. Hierbij hebben wij goed gekeken naar de ontwikkelingen in de markt: er is een toenemende vraag van klanten naar ontzorging in alles wat te maken heeft met energie en CO2-reductie. Mede hierdoor zien wij een natuurlijke aansluiting bij Censo. Samen met Censo kunnen wij onze klanten in de toekomst beter bedienen met een breder pakket van oplossingen.”

Erik Kemink, directeur Censo: “Wij zien veel potentie in JTB en ECE vanwege hun kennis en ervaring op het gebied van meetinstallaties, tussenmeters en de bijbehorende validatie van energiedata, als aanvulling op onze dienstverlening, waarbij we duurzame energie oplossingen in de hele keten met elkaar verbinden. We kijken er erg naar uit samen met hen te werken aan onze missie: een CO2- neutraal zakelijk Nederland!”

Meer over Censo

Censo wil de energietransitie van zakelijk Nederland versnellen. Het ontzorgen van klanten in zowel organisatie als uitvoering, ziet zij hierin als cruciaal. Want zij zien een sterk toenemende hulpvraag hoe invulling te geven aan verduurzaming. En om klanten écht te kunnen helpen, is volgens hen een benadering nodig van het complete energievraagstuk. Daarom verbinden zij alle krachten in de hele energieketen: ‘Connecting Energy Solutions’. www.censo.nl.