Bedrijfsverzamelgebouw

Meerdere wisselende bedrijven in één overzicht

Slimme meters zijn tijdbesparend

Verzamelgebouwen inzichtelijker

Bedrijfsverzamelgebouw

In een bedrijfsverzamelgebouw zijn meerdere bedrijven gehuisvest. Vaak gaat het om een mix van startende bedrijven alsmede middelgrote bedrijven die hier een kantoor huren. 

Vaak wordt een kantoorruimte in een bedrijfsverzamelgebouw gehuurd voor een korte periode waardoor er veel wisselingen zijn van gebruikers. En dus voor u veel administratieve handelingen. 

Door het gebruik van onze slimme meters scheelt u dit qua energieadministratie behoorlijk tijd. En dus kosten.

Onze werkwijze

Kennismaken
Nadat ons contact is gelegd, en dat kan op allerlei manieren, maken wij eerst een afspraak om met elkaar te praten over wat uw wensen en behoeften zijn op het gebied van meetinstallaties, energiemanagement en energievoorziening. Wat is uw bedoeling? Wat wilt u bereiken? In dit gesprek leggen wij ook uit wat onze mogelijkheden zijn.

Schouw op locatie
Als uit het gesprek blijkt dat uw wensen overeenkomen met wat wij u te bieden hebben gaan we uw pand(en) schouwen. Dit houdt in dat we nauwkeurig gaan kijken wat u nodig hebt aan bijvoorbeeld slimme meters om een goed en betrouwbaar inzicht te krijgen in uw energieverbruik.

Offerte
We gaan een voorstel voor u maken op basis van een op maat gesneden vrijblijvende offerte. Hierin vermelden we duidelijk welke materialen u moet hebben en welke werkzaamheden wij verrichten om deze materialen te plaatsen. Ook vermelden we in deze offerte wat u van ons kunt verwachten met betrekking tot uw persoonlijke webportal waarin u realtime kunt zien wat uw verbruik is.

Installatie
Als u akkoord gaat met onze offerte maken we een definitieve afspraak voor plaatsing van alle materialen zodat u binnen een paar werkdagen gebruik kunt maken van ons energiemanagement systeem.

Referenties

Waarom ECE?