Meetdiensten

Goed inzicht krijgen in uw energieverbruik

Meetdiensten

Wij maken het u gemakkelijk!

Goed inzicht in uw energieverbruik levert u veel voordelen op. Door uw meest actuele verbruiksgegevens inzichtelijk te hebben, kunt u op tijd monitoren, bijsturen en besparen. Met de meetdata van ECE houdt u grip op uw energieverbruik!

Hoe werkt het?

Alle energie die u verbruikt en teruglevert is inzichtelijk in onze webportal. U logt in in uw eigen beveiligde omgeving. U krijgt niet alleen een helder overzicht maar extra functies maken onze webportal nog interessanter. Bijvoorbeeld het opslaan van bijbehorende technische tekeningen, gegevens exporteren naar een energiemanagementsysteem, opslaan van foto’s van de locatie die gemeten wordt. Het zijn allemaal extra mogelijkheden die wij u bieden.

De voordelen:

  • Online inzicht in uw verbruiksgegevens
  • Automatische updates van uw verbruiksgegevens
  • Actueel
  • Extra functies

Iedereen heeft recht op zijn data

Met energiemonitoring beslist u zelf welke kant de meter op loopt. U ziet meteen het energieverbruik en -kosten. Het actief sturen van uw energieprestaties is zo een stuk eenvoudiger. Dagelijks leest ECE automatisch uw energiemeters uit en de data wordt omgezet in gemakkelijk te begrijpen grafieken en getallen.

Voldoen aan de informatieplicht

Bedrijven en organisaties met een jaarlijks verbruik boven de 50.000 kWh of 25.000 m3 gas zijn verplicht energiebesparende maatregelen te nemen. Dit heet de Informatieplicht.

Energieregistratie- en bewakingssysteem (EBS) is één van de maatregelen op deze lijst. Daarom is energiemonitoring van ECE een belangrijke eerste stap om aan de Informatieplicht te voldoen.

Dus:

Toepassingen

ECE | Energie Controle Europa B.V. biedt slimme meetoplossingen voor elektriciteit, gas, water, warmte en koude. Hiernaast treft u enkele toepassingen waar wij werkzaam zijn. 

Bekijk alle toepassingen >

Appartementen- complex

Lees meer

Bedrijfsverzamel- gebouwen

Lees meer

Recreatie

Lees meer

Winkelcentra

Lees meer

Onze werkwijze

Kennismaken
Nadat ons contact is gelegd, en dat kan op allerlei manieren, maken wij eerst een afspraak om met elkaar te praten over wat uw wensen en behoeften zijn op het gebied van meetinstallaties, energiemanagement en energievoorziening. Wat is uw bedoeling? Wat wilt u bereiken? In dit gesprek leggen wij ook uit wat onze mogelijkheden zijn.

Schouw op locatie
Als uit het gesprek blijkt dat uw wensen overeenkomen met wat wij u te bieden hebben gaan we uw pand(en) schouwen. Dit houdt in dat we nauwkeurig gaan kijken wat u nodig hebt aan bijvoorbeeld slimme meters om een goed en betrouwbaar inzicht te krijgen in uw energieverbruik.

Offerte
We gaan een voorstel voor u maken op basis van een op maat gesneden vrijblijvende offerte. Hierin vermelden we duidelijk welke materialen u moet hebben en welke werkzaamheden wij verrichten om deze materialen te plaatsen. Ook vermelden we in deze offerte wat u van ons kunt verwachten met betrekking tot uw persoonlijke webportal waarin u realtime kunt zien wat uw verbruik is.

Installatie
Als u akkoord gaat met onze offerte maken we een definitieve afspraak voor plaatsing van alle materialen zodat u binnen een paar werkdagen gebruik kunt maken van ons energiemanagement systeem.

Wij werken voor:

Waarom ECE?