Service en onderhoud

Goed inzicht krijgen in uw energieverbruik

Service & onderhoud

Wij maken het u gemakkelijk!

Vanzelfsprekend leveren we kwaliteitsproducten, maar wij vinden een goed advies en een betrouwbare support minstens zo belangrijk. Want ook al zijn alle producten vaak slechts een kleine schakel in een compleet proces, uitval ervan kan verregaande consequenties hebben. Wij hebben daarom een ijzersterk supportteam klaarstaan met de volgende typeringen: vakmanschap, flexibiliteit, kennis en ervaring.

Service

Wij geven advies, inzicht en denken graag met u mee. Het begint al met een gesprek te voeren over wat uw behoeften en onze mogelijkheden zijn. Aan de hand hiervan maken wij een passend voorstel. Vervolgens plaatsen wij onze producten maar onze dienstverlening houdt niet op als het project is opgeleverd. Wij kunnen voor u inzichtelijk maken wat het ge- en verbruik is. Wilt u de administratieve afhandeling naar de eindgebruikers door ons laten verzorgen? Ons enthousiaste supportteam staat voor u klaar met al uw vragen, opmerkingen en wensen.

Onderhoud

Het is niet altijd meer nodig dat wij fysiek naar u toe komen om een storing te verhelpen. Uzelf of het systeem meldt een probleem en op afstand kunnen wij vaak al zien wat er aan de hand is. Beheer op afstand. Dat scheelt tijd en geld. En mocht het toch voorkomen dat bijvoorbeeld een meter vervangen moet worden dan kunnen onze monteurs waar dan ook in Nederland zo snel als mogelijk aanwezig zijn om het probleem te verhelpen. En natuurlijk is preventief onderhoud ook mogelijk: inspectie, noodzakelijke software updates, meten en ijken. Mocht u er helemaal zeker van willen zijn dat alles optimaal blijft functioneren dan bieden wij de mogelijkheid tot het afsluiten van een op maat gemaakt onderhoudscontract. Wij vertellen u graag de mogelijkheden!

Toepassingen

ECE | Energie Controle Europa B.V. biedt slimme meetoplossingen voor elektriciteit, gas, water, warmte en koude. Hiernaast treft u enkele toepassingen waar wij werkzaam zijn. 

Bekijk alle toepassingen >

Appartementen- complex

Lees meer

Bedrijfsverzamel- gebouwen

Lees meer

Recreatie

Lees meer

Winkelcentra

Lees meer

Onze werkwijze

Kennismaken
Nadat ons contact is gelegd, en dat kan op allerlei manieren, maken wij eerst een afspraak om met elkaar te praten over wat uw wensen en behoeften zijn op het gebied van meetinstallaties, energiemanagement en energievoorziening. Wat is uw bedoeling? Wat wilt u bereiken? In dit gesprek leggen wij ook uit wat onze mogelijkheden zijn.

Schouw op locatie
Als uit het gesprek blijkt dat uw wensen overeenkomen met wat wij u te bieden hebben gaan we uw pand(en) schouwen. Dit houdt in dat we nauwkeurig gaan kijken wat u nodig hebt aan bijvoorbeeld slimme meters om een goed en betrouwbaar inzicht te krijgen in uw energieverbruik.

Offerte
We gaan een voorstel voor u maken op basis van een op maat gesneden vrijblijvende offerte. Hierin vermelden we duidelijk welke materialen u moet hebben en welke werkzaamheden wij verrichten om deze materialen te plaatsen. Ook vermelden we in deze offerte wat u van ons kunt verwachten met betrekking tot uw persoonlijke webportal waarin u realtime kunt zien wat uw verbruik is.

Installatie
Als u akkoord gaat met onze offerte maken we een definitieve afspraak voor plaatsing van alle materialen zodat u binnen een paar werkdagen gebruik kunt maken van ons energiemanagement systeem.

Wij werken voor:

Waarom ECE?