Winkelcentra

Op afstand slimme meters uitlezen per winkelunit

Inzicht in het verbruik van uw units

Realtime inzicht in de kosten

Winkelcentra

Winkelcentra zijn er in vele maten en soorten. In een gebouw of een reeks gebouwen waarin meerdere winkels zijn gevestigd wordt gebruik gemaakt van veel gezamenlijke voorzieningen zoals warmte en elektriciteit. 

Daarnaast worden de winkelunits verhuurd, de een wat groter dan de ander. En elke ondernemer wil betalen voor wat hij of zij daadwerkelijk gebruikt. Zo ook voor energievoorzieningen. Vaak is het ondoenlijk om alle units op gezette tijden te bezoeken om energiestanden op te nemen. 

Onze slimme meters maken het mogelijk dat u dit vanuit uw eigen omgeving kunt doen. En u kunt bijvoorbeeld een beter inzicht krijgen in waarom de ene unit van vergelijkbare grootte meer of minder energie gebruikt dan de andere.

Onze werkwijze

Kennismaken
Nadat ons contact is gelegd, en dat kan op allerlei manieren, maken wij eerst een afspraak om met elkaar te praten over wat uw wensen en behoeften zijn op het gebied van meetinstallaties, energiemanagement en energievoorziening. Wat is uw bedoeling? Wat wilt u bereiken? In dit gesprek leggen wij ook uit wat onze mogelijkheden zijn.

Schouw op locatie
Als uit het gesprek blijkt dat uw wensen overeenkomen met wat wij u te bieden hebben gaan we uw pand(en) schouwen. Dit houdt in dat we nauwkeurig gaan kijken wat u nodig hebt aan bijvoorbeeld slimme meters om een goed en betrouwbaar inzicht te krijgen in uw energieverbruik.

Offerte
We gaan een voorstel voor u maken op basis van een op maat gesneden vrijblijvende offerte. Hierin vermelden we duidelijk welke materialen u moet hebben en welke werkzaamheden wij verrichten om deze materialen te plaatsen. Ook vermelden we in deze offerte wat u van ons kunt verwachten met betrekking tot uw persoonlijke webportal waarin u realtime kunt zien wat uw verbruik is.

Installatie
Als u akkoord gaat met onze offerte maken we een definitieve afspraak voor plaatsing van alle materialen zodat u binnen een paar werkdagen gebruik kunt maken van ons energiemanagement systeem.

Referenties

Waarom ECE?