Over ECE

Wie is ECE?

Wie is ECE

Wij maken het u gemakkelijk!

Energie Controle Europa is gestart in 2011. Sindsdien hebben wij een enorme ontwikkeling doorgemaakt en zijn we uitgegroeid tot de specialist voor totaaloplossingen die klanten helpt om energiezaken tot in de puntjes te regelen.

We hebben maar één doel: de beste oplossing bieden, voor u!

Vakmanschap, flexibiliteit, kennis, ervaring en producten. Dat is waar wij als bedrijf voor staan. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop.

Sinds de start in 2011 hebben we maar één doel: de beste oplossing bieden, voor u! Wat uw vraag ook is, ons enthousiaste en servicegerichte team staat voor u klaar. Daarbij stellen we altijd hoge eisen aan onze producten en dienstverlening. Hierdoor kunt u er op rekenen dat wij oplossingen bieden waar u verder mee komt.

Onze thuisbasis is Twente. En in Twente zeggen we: zeggen wat je doet en doen wat je zegt!

Kortom ECE

Onze werkwijze

Kennismaken
Nadat ons contact is gelegd, en dat kan op allerlei manieren, maken wij eerst een afspraak om met elkaar te praten over wat uw wensen en behoeften zijn op het gebied van meetinstallaties, energiemanagement en energievoorziening. Wat is uw bedoeling? Wat wilt u bereiken? In dit gesprek leggen wij ook uit wat onze mogelijkheden zijn.

Schouw op locatie
Als uit het gesprek blijkt dat uw wensen overeenkomen met wat wij u te bieden hebben gaan we uw pand(en) schouwen. Dit houdt in dat we nauwkeurig gaan kijken wat u nodig hebt aan bijvoorbeeld slimme meters om een goed en betrouwbaar inzicht te krijgen in uw energieverbruik.

Offerte
We gaan een voorstel voor u maken op basis van een op maat gesneden vrijblijvende offerte. Hierin vermelden we duidelijk welke materialen u moet hebben en welke werkzaamheden wij verrichten om deze materialen te plaatsen. Ook vermelden we in deze offerte wat u van ons kunt verwachten met betrekking tot uw persoonlijke webportal waarin u realtime kunt zien wat uw verbruik is.

Installatie
Als u akkoord gaat met onze offerte maken we een definitieve afspraak voor plaatsing van alle materialen zodat u binnen een paar werkdagen gebruik kunt maken van ons energiemanagement systeem.

Wij werken voor:

Waarom ECE?